Kosten

Over de kosten

Ik begrijp dat jullie al heel veel kosten voor de trouwdag hebben maar vergeet niet; de taart is straks op, de jurk hangt in de kast en de trouwauto is weer weg maar de foto’s zijn een blijvende herinnering aan deze geweldige dag zodat je hem keer op keer kan herbeleven. Ik wil graag met jullie meedenken om de kosten binnen de perken te houden. Uiteraard is ieder huwelijk maatwerk en zal de invulling van de dag geheel naar jullie wens gaan maar om een idee van de kosten te geven heb ik een prijsindicatie voor jullie

3 uur trouwfotografie kost 400 euro en ieder volgend uur kost 75 euro.
Een trouwalbum is mogelijk vanaf 350 euro, dit is incl. alle photoshopuren maar ook de foto’s die gebruikt zijn voor het album digitaal op hoge resolutie op een usb stick.

Verder hierbij inbegrepen is:

 • Een kennismakingsgesprek waarbij de wensen van het paar doorgesproken worden en voorbeeldalbums ingekeken kunnen worden.
 • Voorbereiding van de trouwdag, het doorspreken verloop van de dag met ceremoniemeester
 • Reiskosten tot 50 km vanaf Middelburg, daarna € 0,50 per extra km ter compensatie brandstof en tijd.
 • Het maken van een selectie van de mooiste foto’s en de secure individuele nabewerking van de foto’s op o.a. kleur, uitsnede, scherpte.
 • Het voor 5 jaar veilig bewaren van de digitale fotobestanden.
 • Diverse mogelijkheden voor het nabestellen van de foto’s, afdrukken op papier, canvas, steigerhout, plexiglas en aluminium.
 • Een online fotopresentatie vanwaar jullie, familie en vrienden foto’s kunnen nabestellen.
 • Wil je een luxer album of meer pagina’s dan is dit natuurlijk ook mogelijk tegen meerprijs. Er zijn vele voorbeeldalbums ter inzage in Studio Mortiere, met lederen kaft, met fotokaft, met plexiglas of suède. Extra digitale bestanden op de usb-stick is tegen meerprijs mogelijk.
  Bedankkaartjes met foto in diverse uitvoeringen zelfs al vanaf € 1 mogelijk! Vaak al op te leveren op de avond van de trouwdag zodat je gelijk een leuk bedankje hebt voor de gasten.
  Maak gewoon eens een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking. Ik zal een groot deel van de dag bij jullie aanwezig zijn dus het is heel belangrijk dat er ook een „klik” is tussen ons. We bespreken met een kopje koffie of thee jullie wensen en bekijken wat voorbeeldalbums. Na afloop ontvangen jullie een offerte per e-mail zodat jullie er rustig over na kunnen denken en het samen kunnen bespreken.
  Studio Mortiere ligt naast mijn woning aan de Bluesroute 43 te Middelburg. Maak dus een afspraak via e-mail Ja@trouwfotograafzeeland.nl of bel even naar 06 29553911
  Hopelijk tot snel en vriendelijke groet,

  Sylvia.