Kosten

Over de kosten

Ik begrijp dat jullie al heel veel kosten voor de trouwdag hebben maar vergeet niet; de taart is straks op, de jurk of pak hangt in de kast en de trouwauto is weer weg maar de foto’s zijn een blijvende herinnering aan deze geweldige dag zodat je hem keer op keer kan herbeleven. Ik wil graag met jullie meedenken om de kosten binnen de perken te houden. Uiteraard is ieder huwelijk maatwerk en zal de invulling van de dag geheel naar jullie wens gaan maar ik begrijp dat de kosten ook belangrijk zijn voor jullie.

3 uur trouwfotografie kost 400 euro en ieder volgend uur kost 100 euro dit is incl. levering van een mooie selectie digitale bestanden op hoge resolutie zodat er geen bijkomende kosten of nare verrassingen zijn !.

Verder hierbij inbegrepen is:

 • Een kennismakingsgesprek waarbij de wensen van het paar doorgesproken worden en voorbeeldalbums ingekeken kunnen worden.
 • Voorbereiding van de trouwdag, het doorspreken verloop van de dag met ceremoniemeester
 • Reiskosten tot 50 km vanaf Vlissingen, daarna € 0,50 per extra km ter compensatie brandstof en tijd.
 • Het maken van een selectie van de mooiste foto’s en de secure individuele nabewerking van de foto’s op o.a. kleur, uitsnede, scherpte.
 • Het voor 5 jaar veilig bewaren van de digitale fotobestanden.
  • Mochten er voor de fotolocatie kosten gemaakt moeten worden zoals entreekosten of parkeerkosten dan komen die voor rekening van het bruidspaar. Willen jullie ook een trouwalbum dan is dit natuurlijk ook mogelijk tegen meerprijs. Er zijn luxe handgewonden voorbeeldalbums ter inzage, met lederen kaft, met fotokaft, met plexiglas of suède.
   Maak gewoon eens een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking in Vlissingen. Ik zal een groot deel van de dag bij jullie aanwezig zijn dus het is heel belangrijk dat er ook een „klik” is tussen ons. Na afloop ontvangen jullie een offerte per e-mail zodat jullie er rustig over na kunnen denken en het samen kunnen bespreken.
   Maak dus een afspraak via e-mail Ja@trouwfotograafzeeland.nl of bel/app even naar 06 29553911
   Hopelijk tot snel en vriendelijke groet,

   Sylvia.